Et enkelt spørsmål som jeg alltid har lurt på hvordan jeg skal svare på (hvor skal jeg begynne, liksom...)

Når man møter nye folk, åpner man stort sett alltid samtalen med å stille spørsmålet "Hva jobber du med, da?" Jeg synes det er synd at vi alltid skal definere oss ut fra hva vi jobber med, så jeg vil heller først kort fortelle deg hvem jeg er utenom jobb.

I snart ti år har jeg vært sammen med min greske ektemann – derav middelhavstemperaturen på diskusjonene i heimen til tider. Sammen har vi en helt herlig snartfemåring, som har kort vei til barnehagen over gata. Jeg har kort vei til do – hjemmekontoret mitt er en ombygd sauna på 2 x 1 meter innenfor badet.

Jeg elsker krim! Rett og slett ELSKER det. Og historie. Strikking. Språk. Reising. Og mat!! 🙂

MEN HVA JOBBER JEG MED?? (enough already!)

Jeg har alltid jobbet med skriving og kommunikasjon, helt siden jeg startet for meg selv som 25-åring. Det har vært en lang reise på gründer- og frilanslivets temmelig humpete, men whoohoooi så spennende landevei, og erfaringene spenner fra millionbedrift på den ene siden til personlig konkurs på den andre. Den som gir seg, er en lort.

Min største passion er krim. Så nå har jeg forlatt firmaet jeg startet for 16 år siden – for å skrive krimbøker!

Livet er definitivt for kort til å gjøre annet enn det man elsker ...

Men et par ting blir med videre:

Erfaringene mine gjennom 14 år som frilansoversetter formidler jeg gjennom gratismateriell og kurs.

Jeg skriver også artikler som frilans fagredaktør for magasinet LederNytt, som er Norges største magasin for ledere og gründere.

Da jeg var på Krimfestivalen i Oslo i fjor, lovte jeg meg selv at jeg én dag skulle sitte på den scenen som utgitt forfatter og fortelle om bøkene mine! Og det SKAL jeg. Universet, fikk du med deg den?