Har du fokus for 2019?

Mange velger seg ett ord som skal kjenntegne 2019 for dem.

Jeg velger i stedet å lage meg fokusområder for året. Alt jeg gjør skal være rettet inn mot disse. Da vet jeg også hva jeg skal si ja og nei til – noe som ofte er vanskelig!

Mine områder for 2019:

* MER GØY! 
Etter 16 år som egen sjef, med myyyye hard jobbing, vil jeg nå gjøre det som er gøy! Alt annet skal jeg prøve å automatisere eller outsource.

* LÆRING/MENTOR
Læring er like viktig som jobbing i år, og jeg har valgt meg ut endel personer jeg skal følge og lære av. Jeg holder også på å velge meg en internasjonal mentor innen onlinebusiness.

* VEKST MOT ØKONOMISK FRIHET
Før året er omme skal jeg ha fullstendig økonomisk frihet og ha ryddet helt opp i konkursen. Jeg tar blant annet konseptet Lær å bli frilansoversetter internasjonalt, og skal gi ut bøker.

* AUTOMATISERING
Jeg begynte å automatisere businessen min i 2018, og nå er mye på plass. Men jeg skal spisse til det ytterste slik at alt som KAN automatiseres, blir det.

* OUTSOURCING og DELEGERING
Jeg begynte også på dette i fjor, men i år skal jeg være mye mer strategisk. Sette ut alt jeg ikke har lyst å gjøre selv, eller som jeg ikke bør gjøre selv (så jeg kan gjøre de gøye tingene!)

* REISE MER
Dette er en del av GØY-fokuset i år, for jeg har reist for lite de siste årene. Det er jo noe av det herligste jeg vet om! Så mer av det i år, både for business, aleneturer for å lade batterier og fine opplevelser med familien.

Hva fokuserer DU på i 2019? 🙂