Jeg fikk sparken i mitt eget firma!

Joda, man kan miste jobben, bli overtallig eller rett og slett få sparken. Men det er ganske sjelden det skjer hvis du driver eget firma og du er din egen sjef!

Men det skjedde i mitt firma 🙂

Jeg sa meg selv opp, etter å ha drevet firmaet mitt i 16 år, de siste 14 årene innenfor oversetting. Jeg hadde et stort team og firmaet gitt bra, men jeg var ganske lei. Så jeg valgte å gå for det jeg faktisk har LYST til å gjøre.

Så nå skal jeg skrive krimbokserien min, i tillegg til å drifte miniutdanningen “Lær å bli frilansoversetter”.

Hvorfor starter jeg så denne bloggen?

Jo, fordi jeg har lyst til å dele det jeg lærer underveis. Målet mitt er en dag å leve av krimbøkene mine. Og jeg vet at reisen frem til jeg kan kalle meg krimforfatter kommer til å bli både lærerik, bratt og fargerik. Kanskje har du nytte av kunnskapen, eller du blir inspirert av livsstilen. Uansett håper jeg at du får glede av å henge med meg! 🙂

Lurer du på noe? Trenger du hjelp til noe? Spør, da vel!

Det er den eneste måten å finne ut av ting på 🙂

Klem, Inger Lise

 

 

Jeg blir veldig glad for å høre dine tanker :)

Leave A Response

* Denotes Required Field